Kita Mulakan.....

List of Product option2 option3 option4

Monday, June 29, 2009

Hanani Main Bola Jaring

Salam.
Maap la lama tk update.... Cuti sekolah bulan Jun lalu sibuk menanda.... lepas tu ada aje halangan susah nk cari ample time nk blogging. Awal cuti tu kami sefamily ke bermalam di rumah Fauzi sebab ada Sukan Pasti Johor. Hanani jadi wakil daerah Muar dlm bola jaring.... tengok la macam mana dia bersedia....
Tahun ni lain sikit, Ayah dah kena dok jadi VIP kat pentas, masalahnya si Munzir la.... siap mengamuk tak leh ikut.... lupa nk snap masa dia tengah menangis, at last dapat idea nak beli jiwa dia ngan benda ni.... tengok la syoknya dia main lepas nangis n merajuk...

2 comments:

azmalshoppe said...

walaupun mengamuk!!
dia jugak pengarang jantung..hehehehe

azmalshoppe said...

walaupun mengamuk!!
dia jugak pengarang jantung..hehehehe