Kita Mulakan.....

List of Product option2 option3 option4

Monday, June 29, 2009

Birthday Ayah 4th Jun







Selamat Hari Jadi ke 34 Ayah!!!!

I made this cake specially for him on his 34th birthday. Semoga Abang sentiasa dalam rahmat Allah, sihat selalu, dibuka pintu rezeki seluas-lusanya, dipermudahkan semua urusan, dikurniakan kemuliaan, lisan yang berhikmah dan hati yang tenang.
Nak cerita kek ni tak la perfect sebab masa tu baru je ngan fresh cream handling ni..... lama sgt menyimen kek tu... dah la kurang quantitynya bila anak2 dok colek sikit-sikit masuk mulut, bila nak decorate cream dah lembik. Tapi kira ok gak sebab anak2 suka sgt ngan rasa gandingan fresh cream n buah peach tu.



1 comment:

azmalshoppe said...

cis!muka abgku!..buatla hepi sket ye x???pnat2 wife dia buatkn kek!