Kita Mulakan.....

List of Product option2 option3 option4

Thursday, April 2, 2009

No camera.....

Salam.

Lama tak update blog ni, bukan apa .... semua gambar2 yang di ambil sepanjang bercuti di Taiping tu dibawa semula ke taiping oleh suamiku tercinta.... jadi camera pun tak de ni jadi tak de bahan nak dipertontonkan. Sebenarnya semalam ada projek kek n cupcake untuk Utazah Jeda yang mengajar Iman n Siham mengaji di Madrasah... jadi tak dapat la nak dirakam rupa apa projek tu di blog ini. Jadi terpaksa la menunggu lagi seminggu untuk dapat balik bahan2 bersama kepulangan suamiku. Sekian

1 comment:

mokcu said...

shian akak..ermm macam kawen ngn askar plak..eiii abang sapa la tu..huhuhuh