Kita Mulakan.....

List of Product option2 option3 option4

Thursday, April 9, 2009

Cuti Sekolah Seminggu Mac 09 Part 1

Assalam

Pada cuti sekolah separuh semester pertama Mac 09 lalu kami ke Taiping. Asalnya malas juga nak pergi dek badan yang sekejap-sekejap "abis bateri" ni tapi tengok anak-anak yang diulit rindu resah telah 2 minggu ditinggal si ayah, kita gagahi jugak. So suami balik Muar dengan bas dan pagi Ahad kami bertolak ke Taiping. Dalam pukul 6 petang kami check in di KAMALODGE Chalet yang cute. Tarikan utama di sini ialah kolam mandinya.... ini lah yang buat anak2 tak sabar nak tunggu esok utk mandi manda memandangkan hari dah senja mereka kami larang mandi.
Esoknya lepas sarapan..... apa lagi si kakak, sihamdan hananimandi sepuas-puas sampai kecut2 tangan pun nak mandi lagi. Si abang Mundzirnya pulak takut nak masuk kolam tu, pelik jugak sebelum ni tak macam ni.... mungkin sebab kolam tu tak de part cetek untuk budak kecik dan tambahan lagi tak de ayah so dia pun tak confident nak mandi.

1 comment:

mokcu said...

waaa lindu la kat abg n pia..