Kita Mulakan.....

List of Product option2 option3 option4

Sunday, November 16, 2008

Hari Ini..... Ahad 16 November 2008

Hari semalam.... 15/11
Dek sebab Abang nak meeting kt Pejabat Agong kami anak beranak pun 'ngentil'.... Abang perlu drive sebab nak berkejar balik kerana kenduri aqiqah anak Kak Laili (jiran next 2 door). Kul 11 pg kami bertolak, singgah umah Kak Jit ambik Mok Su (utk tlg kawal anak) dan bergerak ke KL. Lepas Abang keluar kereta "dah ... ikut umi la nak ke mana" ... hajat di hati nak gi Sogo... tapi kluar je dari jalan Hj Taip ... dah masuk jalan besar hati jadi kecut dan masuk balik. Lastly pegi Bake With Yen dan Plaza GM.

Pengalaman pertama naik lift kereta utk parking dlm GM Plaza tu... tapi keburukannya nak masuk makan setengah jam and so as nak kluar. Apa beli??? Anak2 dapat jam tangan dan beli towel RM1.75 (50 helai) utk kawin Ed. Then bergegas balik Muar, tapi sorry la Kak Laili sampai je dah jamuan..

Tengah malam.... baca sms.... tak pe la.... dah cukup faham... so moralnya kpd diri sendiri "dah!! jgn menyibuk" yg penting IKHLAS.

Hari ni...
Ajak mak ke jemputan umah Siti Maznah, saing pulak ngan Kak Ijan, Yus dan Wana, ..jumpa cikgu Saripah.... cikgu Sains SRPku. Dia pesan kirim salam kt Pn Suhana. Gi umah atuk.... umah atuk dah siap 100%.. cam ne umahku sok? Mak, Abah n Atuk pergi ziarah bapa Ila Ed dan kami menuju ke umah mak mertuaku yang udah rindu sgt dengan bujangku Mundzir.
Dah talipon Kak Lon yg Sa'diah suggest dia nak ajar buat kek n hias kek, we have deal and i feel so excited and just can't wait to attend it!!!!! request kt nora klu blh cuti khamis sbb jumaat kang kena balik siapkan cek abang nk solat jumaat. I am about to enter the world of answers for all my wonders about cake decorating!!!. On the way balik singgah Pt Bakar cari peralatan Kakak n Ngah nak ke madrasah A-Nur.

1 comment:

mokcu said...

kakak n kak ngah g kem ke?